Наши Програми

Дистрибуција и трговија на познати брендови во областа на прехранбени производи, суровини/состојки за пекарство, печива и месни производи.

ПРОГРАМИ 2020-12-03T11:46:00+00:00

CANNED FOOD

CONFECTIONARY

PASTRY

BAKERY

DAIRY

MEAT INDUSTRY