Loading...
ПОЧЕТНА 2020-12-03T10:19:14+00:00

Портфолио

Основна дејност на Хоризонт е дистрибуција и трговија на познати брендови во областа на прехранбени производи, суровини/состојки за пекарство, печива, и месни производи. Овие производи се поделени на следните програми:

Конзервирани

КОНЗЕРВИРАНИ

Метод на зачувување на храна во кој храната се конзервира, обработува и херметички се затвoра.

Прочитај Повеќе

Кондиторски

КОНДИТОРСКИ

Овие производи се богати со шеќер и јаглено хидрати. Во себе содржат различни засладувачи, но најголемо присуство има шеќерот.

Прочитај Повеќе

Пекарство

ПЕКАРСТВО

Широка палета производи во форма на прашок и крем, кои овозможуваат производство со висок квалитет.

Прочитај Повеќе

Слаткарство

СЛАТКАРСТВО

Производи кои што покрај нутритивните својства, имаат и позитивно дејство на телесните функции на корисникот.

Прочитај Повеќе

Месна Индустрија

МЕСНА ИНДУСТРИЈА

Додатоци и адитиви за месни преработки за сигурно и економично производство со висок квалитет.

Прочитај Повеќе

Млечни производи

МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ

Различни стабилни млечни производи од светска трговија како путер, сирење, сладолед и кондензирано млеко.

Прочитај Повеќе

За Нас

Основана во 1990 година, компанијата Хоризонт ДОО спаѓа во групата на носечки компании во секторот нa дистрибутција на храна во Република Македонија. Компанијата своето фунционирање го базира на високо развиена логистичка, одлична дистрибуциска поддршка, како администратина така и комерцијална, и целосна и брза покриеност на територијата на републиката. Оперирајќи на површина од 3000 квадратни метри, дистрибутивниот центар на Хоризонт располага со објект од 1700м2 за складишен простор. Овој објект  вклучува главен магацин од 800м2  за складирање на производи кои не бараат контролирана температура, како и комора со систем за ладење и  складирање на  производи за кои се потребни контролирани микро климатски услови. Целиот објект е опремен со современа опрема за мерење на температура, влажност, како и мониторинг систем на целокупната палета на производи.

Прочитај Повеќе

Наши Вредности

Верни Партнери

0
ПОРТФОЛИО НА ПРОИЗВОДИ
0
ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ПАРТНЕРИ
0
ДИСТРИБУЦИСКА ФЛОТА
0
ВРАБОТЕНИ